Emax Sverige

Bli en del av Emax Sverige!

Emax är Sveriges största entreprenörsvecka för ungdomar. Varje år samlas unga entreprenörer i åldern 18-20 år för att ta del av ledorden: inspiration, kunskap och nätverk. I Sverige anordnas det av STARTcentrum tillsammans med Chalmers Universitet i Göteborg. 

Emax består av föreläsningar, sociala aktiviteter, nätverksövningar, teambildning, workshops, reellt företagscase och tävlingsmomentet som är en internetbaserad affärssimulering där deltagarna får prova på att driva ett företag. Upplevelsen från Emax är värt totalt 15.000 kr per deltagare, vilket oftast kommer i stipendieform. 

Emax har blivit prisat som bästa entreprenörskapskoncept i Europa 2008 och 100% av deltagarna de senaste sju åren rekommenderar evenemanget till andra unga entreprenörer.

Att nätverka är centralt inom Emax. Förutom att mingla med handplockade entreprenörer, får du också kontakter från näringslivet. Jag deltog för att jag ville ha ett försprång i näringslivet genom att få en insikt i företagandets villkor samt få viljan och modet att våga satsa på det jag brinner för. 

I år fick jag förtroendet att jobba som coach. Med nya intryck, oförglömliga minnen och framförallt en varm känsla av hopp inför framtiden har årets evenemang överträffat alla förväntningar. Det finns nämligen inget som ger så mycket energi och nya intryck som dagarna på Emax. Jag är stolt över de lag som jag fick coacha, över personalen jag fick lära känna och utbilda mig med, och över deltagarna som inspirerade mig med deras stora drömmar.

608A0263

Jag är övertygad om fler ungdomar tar chansen att åka till Emax Sverige, kommer företagsutvecklingen stärkas i hela Sverige.

Hur kan du delta?

För att få delta och möta likasinnade från hela Sverige måste du vara mellan 18 och 20 år. Du ska se dig som en driven entreprenör som både vill och vågar satsa på det du brinner för.

Genom att delta på Emax känner du förhoppningsvis att ingenting är omöjligt. Vi tror att du genom den totala upplevelsen får mod och kraft att tro på dig själv och dina idéer.

Genom samarbetspartners runt om i Sverige handplockas samtliga deltagare och genomgår en personlig intervju.

Om du har fler funderingar, tveka inte att kontakta mig på: julia.klingberg@emaxsverige.se

OBS! En del av denna text är hämtad från: http://emaxsverige.se Kolla gärna in hemsidan för mer information!

608A0576

1077276_10154409093847588_350968812548322224_o