Låt inte din meningsmotståndare definiera vem du är

När jag var på utbytesår i USA och bodde på internatskola var det som att gå in i en brottningsmatch. På ena sidan stod det “förverkliga dig själv” och på andra “var lojal mot reglerna”. Det fungerar aldrig, inte ens inom juridiken, att applicera samma regler på en större grupp människor (inte ens det demokratiska systemet är felfritt tbc). Mitt politiska engagemang växte snabbt därifrån och fortsätter göra. Man måste bara hitta sina egna vägar att koppla samman världen på.

Vad du än är eller försöker bli, låt inte din meningsmotståndare döma vem du är. Endast du vet vem du är och vad du verkligen vill. Gå din väg och följ dina drömmar. Det är precis vad jag gör nu.

Nu inleder mitt företag Businify samarbete med en advokatbyrå i Stockholm. Så himla roligt. Men mer om det senare.

/ Julia