Att prioritera

Just nu studerar jag dubbelt, driver företaget, Analysskolan (ska upp till Stockholm i december igen) och tränar inför Cph-Marathon. Dessutom ska alla andra saker i vardagen hinnas med – just nu finns inte mycket tid över. Allt detta kommer sedermera koka ner till att enbart jobba med mitt bolag. Vi ska bygga en nya affärsplattform och förändra juristbranschen – ja, jag ska berätta mer om det i ett annat inlägg. 

Jag har valt att prioritera bort andra saker, tex tagit bort Facebook. Med det sagt, att missa utgångar eller ta bort sociala medier behöver inte betyda att man offrar, utan att prioritera och ta långsiktiga beslut för sin spirituella hälsa. Att tacka nej innebär att tacka ja till något annat. Något som är mycket större.

Nu skypemöte med en jurist.

ha en fin vecka,

Julia