Gasa hårdare

Just nu gasar jag på hårdare än vanligt. Mycket hårdare. Jag studerar dubbelt, driver företaget, är med i Analysskolan (ska upp till Stockholm i december igen) och tränar inför Cph-Marathon. Dessutom ska alla andra saker i vardagen hinnas med – just nu finns inte mycket tid över. Allt detta kommer sedermera koka ner till att enbart jobba med mitt bolag. Vi ska bygga en sjukt cool affärsplattform. Så, jag vet att jag behöver gasa på extra nu. Jag behöver det. Jag vill göra det för min framtid. 

Jag har valt att prioritera bort andra saker, tex tagit bort Facebook. Med det sagt, att missa utgångar eller ta bort sociala medier behöver inte betyda att man offrar saker, utan att prioritera och ta långsiktiga beslut. Att tacka nej, innebär att tacka ja till något annat. 

Think big, act bold, start simple and iterate fast. 

Nu: skypemöte med en jurist.

ha en fin vecka,

Julia