2020

Med en hög energinivå är det viktigt att kontrollera den. Det är och kommer fortsatt vara min största utmaning. 2019 var det mycket fokus på hälsa, behålla balans när tempot ökar och personlig utveckling. Helt ensam begav jag mig till Indonesien i ett halvår; fann delar av mig själv som jag länge begravt sedan jag började juristprogrammet. Att starta företag kändes som rätt tidpunkt, det kommer få växa med mig.

Resan fortsätter….

Mål sedan barnsben. 🙂

Vad händer med denna kanal framöver? Jag kommer att göra om mycket av den under årets gång. Göra om, göra rätt. Men – jag vet att många av er tycker det är inspirerande att läsa mina inlägg, det värmer oerhört. Därför får det stå kvar, åtminstone ett tag till. Dock vill ni enligt en frågestund på Instagram se mer av:

  • företagande
  • juridik
  • politik
  • finans
  • kvinnligt företagande (statistik och analyser)

Jag kommer hädanefter försöka hålla mig till ovanstående ämnen. Mina tre fokusområden är:

  • Ledarskap
  • Entreprenörskap
  • Juridik

Hoppas ni vill följa min resa även 2020 – med förhoppning om att framtida inlägg kommer att berika er. Jag vet att vi i detta nätverk, speciellt alla unga kvinnor som läser mina inlägg, kan dela tankar som gör att vi kan förändra världen. Ser fram emot att dela med mig av mina tankar.

Julia