Nytt kapitel i höst

Först och främst ber jag om ursäkt för att det är låg frekvens av uppdateringar här. Det finns inga ursäkter annat än att jag väljer att prioritera andra saker i livet.

Men – det har hänt en hel del sedan vi senast hördes i januari.

Jag har anställt min första kollega i mitt företag, slutfört kandidaten i juridik (obs ej juristexamen), blivit Sveriges första juristinspiratör genom JuristJulia (mitt nya varumärke), utsedd till topp tio ledare i Sverige av Konungens stiftelse och sist men inte minst, blivit en del av Europaparlamentet. Jag flyttar alltså till Bryssel nu i höst för att arbeta med just småföretag och entreprenörskap. Jag känner mig redo för det uppdraget och är förväntansfull av att flytta till ett nytt land.

Min stora drivkraft är visionen om att demokratisera företagsvärlden genom att ge småföretagare samma möjligheter som jättarna. Småföretagare är samhällets räddning när robotisering och AI slår sönder arbetsmarknaden. Kan man hjälpa dem, så att fler jobb skapas, då gör man skillnad på riktigt.

Jag kommer försöka att strukturera upp den här hemsidan ett tag framöver, håll gärna utkik på juristjulia.se där blir det kommer juridiska uppdateringar och inte så personliga som det är här.

Så till sist söker jag någon som bygger hemsidor – igen. Jag har nog fem olika företag som varit inne och försökt strukturera upp min hemsida nu, men det ska nog bli bra tillslut… patience is key som Martin Lorentzon förmedlade i sitt sommarprat.

Vi hörs framöver!

Hälsningar,

Julia Klingberg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *