Kärleken för sig själv kan aldrig kosta en för mycket

 Jag är tillbaka på hemtrevlig mark på Juridicum och det känns förträffligt att påbörja studierna igen. Kanske inte för att jag känner ständigt njutning av att diskutera den juridiska tillämpligheten i varje lagrum, men snarare för att jag är på rätt väg. Jag vet vad jag vill.

Under det gångna året har jag verkligen prövat mina egenskaper i olika situationer. Allra mest mitt tålamod. Jag förväntar mig inte att någon ska förstå vad jag gått igenom, men min inre resa har varit både traumatisk och väldigt lycklig. Och resan stannar inte på något vis här. Ingen av oss kan bli kompletta, fullständiga människor, vilket någonstans gör livet vackert att leva. Det är också en befrielse av vetskapen att man klarar sig själv, och inte behöver förlita sig på någon annan. Att vara ensam är en konst, som jag tycker alla borde lära sig att bemästra. Då tror jag världen skulle bli en lite bättre plats att leva på.

Jag är tacksam för er som gjort resan tillsammans med mig, ni som funnits där och vill mig väl. Jag värdesätter relationer som ger värde. Tack – det känns tryggt att ha med er framåt. Låt oss göra resan tillsammans.

Kärleken för sig själv kan aldrig kosta en för mycket

/ Julia

Analysskolan!

Nu var det dags att uppdatera här igen. Har haft en väldigt lugn sensommar med en flytt, även blivit en del jobb med mina nya företag…men mer om det senare. Är så laddad inför hösten. Mina planer är att fortsätta juristprogrammet (halvvägs nu!). En rolig nyhet är att jag blivit antagen till Analysskolan, en satsning av Unga Aktiespararna. Kommer därför pendla till Stockholm några helger under hösten. Otroligt roligt. Men innan dess till Lidingö för ett juristinternat..mycket som händer nu, äntligen… :- )

Summer 2020 internship

Currently looking for summer 2020 internship opportunities in the Unites States, Sweden and the Middle East.

Since childhood, I have been fascinated by how society works. Equipped with a theoretical law education from Lund University and practical experiences from internships and clients from my own started company, I am on the path to becoming a highly skilled professional lawyer.

Julia Klingberg